Preskoči na vsebino


Zaradi slabšanja epidemiološkega stanja še ne vemo ali bodo dovoljeni obredi in bogoslužja v cerkvi in blagoslovi jedil na določenih mestih. Zato spremljajte spletno stran naše župnije! Na spodnji povezavi so objavljeni prenosi svetih maš in prazničnih bogoslužij v velikem tednu: https://katoliska-cerkev.si/prenosi-svetih-mas-in-praznicnih-bogosluzij-v-velikem-tednu-2021

- Od ponedeljka, 29. marca dalje bodo večerne svete maše ob 19.00.

- Pred nami je veliki teden, Praznično liturgično cerkveno leto doseže svoj višek prav v velikonočnem tridnevju. 

Prosimo, upoštevajte, da še vedno veljajo ukrepi zaradi trenutne situacije: v cerkvi pri svetih mašah oziroma obredih je lahko največ 23 oseb ali gospodinjstev, na prostem pa mora biti za enega vernika vsaj 10 kvadratnih metrov. Če je razdalja med njimi vsaj 2 m, ni nujna uporaba zaščitne maske, je pa priporočena!

- Nabirka na veliki četrtek bo namenjena ubogim – za Karitas. Vaši darovi na veliki petek in darovi pri Božjem grobu so za Cerkev v Sveti deželi. Bogu hvala za vaše darove.

- Veroučenci imajo od cvetne nedelje do velikonočnega ponedeljka velikonočne počitnice. Na spodnji povezavi pa najdete gradivo za obhajanje obredov po družinah:

https://padlet.com/slovenskikatehetskiurad/mtt9hm14t7wiybpq

Lokacija: