Preskoči na vsebino


- V tednu, ki je pred nami, bomo zaključili letošnje katehetsko leto, ki je zaradi epidemije od oktobra potekalo na daljavo. Veročenci bodo dobili spričevala, tisti od 4. razreda dalje pa bodo opravili tudi sveto spoved. Pridejo tisti dan in uro, ko so imeli na urniku verouk.

Seveda še naprej vabljeni k obisku in sodelovanju pri nedeljskih svetih mašah.

Dragi otroci in mladi, ko boste zaključili še s šolskim letom, vam želimo, da bodo vaše poletne počitnice lepe, pestre, varne, polne zabavnih dogodivščin in prijetnega druženja.

- Prihodnja nedelja je kvatrna, zato bodo vaši darovi namenjeni našim bogoslovcem. Hvala tudi vsem, ki darujete za potrebe naše župnije.

- Otroci in tudi ostali, lepo vabljeni k šmarnicam, tej lepi ljudski pobožnosti. Šmarnice so ob 19.00 (razen ob sredah in nedeljah).

- Pri verskih obredih v cerkvah se število oseb v zaprtih prostorih omeji na enega udeleženca oz. člana istega gospodinjstva (družino) na 10 kvadratnih metrov. Udeleženci so lahko navzoči v zaprtih prostorih, kjer se kolektivno uresničuje verska svoboda, do 50 % zasedenosti zmogljivosti sedišč. 

Medosebna razdalja med udeleženci mora biti najmanj 1,5 metra, razen med osebami iz skupnega gospodinjstva.

Za udeležbo pri sveti maši je potrebno upoštevati navodila, ki jih najdete na spletni strani Slovenske škofovske konference.

Lokacija: