Preskoči na vsebino


- Članom ŽPS se je lani iztekel petletni mandat. Zaradi epidemije so volitve letos, 13. 6. 2021. Verniki nad 16 let pri vsaki maši vzamete volilni list, na katerega lahko predlagate do 6 kandidatov za naslednje mandatno obdobje. Na list napišete ime in priimek kandidata, njegov naslov in telefonsko številko (če jo poznate).

- Junija, julija in avgusta bo župnijska pisarna odprta v ponedeljek in sredo med 8.00 in 10.00. V nujnih primerih je g. župnik dosegljiv preko mobilnega telefona.

- Ob četrtkih, petkih in sobotah so svete maše ponovno v Marijini cerkvi. Prav tako bo tam sveta maša v nedeljo ob 9.00.

- Pri verskih obredih v cerkvah se število oseb v zaprtih prostorih omeji na enega udeleženca oz. člana istega gospodinjstva (družino) na 10 kvadratnih metrov. Udeleženci so lahko navzoči v zaprtih prostorih, kjer se kolektivno uresničuje verska svoboda, do 50 % zasedenosti zmogljivosti sedišč. 

Medosebna razdalja med udeleženci mora biti najmanj 1,5 metra, razen med osebami iz skupnega gospodinjstva. V cerkvi je obvezna nošnja zaščitne maske.

- Kristjana sta postala: Teo Vrhovšek, Eva Zajc. Čestitamo!

- Poročili se bodo:

ženin Dejan Rukav, iz Celja in nevesta Vesna Plaznik

ženin Stojan Lipoglav, iz Slovenske Bistricce in nevesta Kristina Kolar, iz Slovenske Bistrice. Obema paroma čestitamo!

- Darovalci:

- Cerkev: Čestovi (90 €), N. N. (30 €)

- Karitas: N. N. (30 €), N. N. (50 €)

- Jernejev glas: Brglez (10 €)

Hvala za vsak vaš dar!

Lokacija: