Preskoči na vsebino


- V torek, na praznik našega farnega zavetnika, začenjamo z letošnjim oratorijem. Voditelje, animatorje in udeležence priporočamo v molitev.

- V soboto, 28. 8., lepo vabljeni na peš romanje po naši župniji – Jernejevi romarski poti (postanki bodo pri vseh naših cerkvah oz. kapelah). Romanje bo trajalo od 8.00 do 14.00.

- Župnijsko žegnanje bo v nedeljo, 29. avgusta. Slovesna sveta maša bo ob 10.30 v župnijski cerkvi. Daroval jo bo naš duhovni pomočnik, g. Slavko Bek, ki letos praznuje 40-letnico mašniškega posvečenja.

- V soboto, 11. septembra 2021, bo v Studenicah potekal že tradicionalni Škofijski molitveni dan za nove duhovne poklice, ter svetost in stanovitnost vseh poklicanih, z geslom »Pripadaj, išči in se odloči«. Ob 9.00 bo molitvena ura in ob 10.00 sveta maša. Lepo vabljeni!

- Novo katehetsko leto bomo začeli v ponedeljek, 13. septembra 2021. Urnik bo objavljen v začetku septembra na oglasnih deskah in spletni strani župnije, kjer bo tudi katehetsko pismo staršem in veroučencem.

- V soboto, 18. septembra 2021, bo v Stični že 40. festival mladih. Štirideset let omenjeni festival vzgaja, utrjuje v veri in spodbuja generacije mladih. Geslo srečanja je »Utrdi moje korake!«

 

Z mano bodi, Gospod.

V hrupu sveta,

v tihoti srca,

v tišini noči;

ko padec boli,

ko veselje spet vzplamti,

bodi z menoj.

Vodi me k sebi.

Vdihni Duha,

utrdi moj korak.

Samo enega, naslednjega.

Ne prosim za več.

Lokacija: