Preskoči na vsebino


- Društvo katoliških pedagogov Slovenije vabi k spremljanju Tedna vzgoje 2021, ki bo potekal med 5. in 12. septembrom 2021, z naslovom Svetovno vzgojno zavezništvo. Gradiva bodo dostopna na spletni strani dkps.si in na njihovi Facebook strani. V naši župniji pa se bomo Tednu vzgoje pridružili z branjem prispevkov različnih avtorjev vsak dan pri sveti maši. Razmišljali so o pobudi papeža Frančiška o svetovnem vzgojnem zavezništvu.

- V torek, 7. 9., bo sestanek članov župnijske Karitas. Lepo vabljeni!

- V soboto, 11. septembra 2021, bo v Studenicah potekal že tradicionalni Škofijski molitveni dan za nove duhovne poklice, ter svetost in stanovitnost vseh poklicanih, z geslom »Pripadaj, išči in se odloči«. Ob 9.00 bo molitvena ura in ob 10.00 sveta maša. Lepo vabljeni!

- Novo katehetsko leto bomo začeli v ponedeljek, 13. septembra 2021. Urnik je objavljen na oglasnih deskah in spletni strani župnije, kjer je tudi katehetsko pismo staršem in veroučencem.

- V soboto, 18. septembra 2021, bo v Stični že 40. festival mladih. Štirideset let omenjeni festival vzgaja, utrjuje v veri in spodbuja generacije mladih. Geslo srečanja je »Utrdi moje korake!«

Lokacija: