Preskoči na vsebino


- V juniju, juliju in avgustu bo župnijska pisarna odprta ob ponedeljkih in sredah med 8.00 in 10.00. Za nujne primere (pogreb, bolniško maziljenje) je g. župnik vedno dosegljiv na mobi številki (041 289 666). Svete maše lahko rezervirate tudi preko telefona (0590 36196) v času uradnih ur, poravnate pa, ko pridete k sveti maši.

- V četrtek, 16. junija, bo praznik svetega Rešnjega Telesa in Krvi -  za kristjane eden največjih praznikov. »To je kruh za življenje sveta«, je dejal Jezus. Zunanjo slovesnost tega praznika bomo obhajali s slovesno evharistično procesijo po večerni sveti maši, ki bo zato v župnijski cerkvi ob 19.00. Lepo vabljeni!

- Lepo vabljeni na srečanje ostarelih, bolnikov in invalidov na Brezje, ki bo v soboto, 18. 6. 2022. Cena prevoza s kosilom je 30 €. Odhod avtobusa bo ob 7.00 izpred Slomškovega doma, vrnitev ok. 16.00. Prijavite se in plačate v župnijski pisarni – prijave sprejemamo do zapolnitve enega avtobusa – 55 sedežev.

- Spletni portal Iskreni.net vabi na 14. festival družin, ki bo od 25. do 27. junija v Ankaranu. Več o programu festivala najdete na njihovi spletni strain.  

- Oratorij, z naslovom »Za Božjo slavo« bo v naši župniji od 27. 6. do 1. 7. Na oratoriju bodo otroci spoznali svetega Ignacija Lojolskega. Prijavnice dobite pri izhodu iz cerkve, pri verouku, v župnijski pisarni (info: Facebook Oratorij Slovenska Bistrica) ali na FB strani Oratorij Slovenska Bistrica. Zadnji rok prijave je 19. 6. Priporočamo!

- Poročila se bosta: ženin Tomaž Kogej iz Kovače vasi; in nevesta Branka Rebernak iz Kovače vasi. Čestitamo!

Lokacija: