Preskoči na vsebino


- Papežev namen molitve za julij: za ostarele. »Molimo za ostarele, da bi se spremenili v učitelje nežnosti in bi njihova izkušnja ter njihova modrost pomagala mlajšim gledati na prihodnost z upanjem in odgovornostjo.«

- Slovenska karitas začenja z dobrodelno akcijo Otroci nas potrebujejo, ki je namenjena zbiranju finančnih sredstev za pomoč s šolskimi potrebščinami za 13.000 socialno ogroženih otrok.

Darovi se zbirajo na:

Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 0214 0001 5556 761, sklic: SI 00 362, namen: Otroci nas potrebujejo. Zgibanke s položnico so na voljo tudi po vseh župnijah.    Darujete lahko tudi s poslanim sporočilom SMS s ključno besedo ZVEZEK5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR za šolske potrebščine. Zvezki se zbirajo v vseh papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More, kjer je do konca julija mogoče po polovični ceni kupiti in darovati kvaliteten zvezek.

- Nabirke na današnjo nedeljo bodo namenjene obnovi notranjosti Slomškovega doma. Hvala za vsak vaš dar!

- Na spletni strani Družina se lahko  naročite na digitalno obliko Vodnika po duhovnih vajah 2022. Družinin seznam poletnih duhovnih vaj vam bo vsekakor pomagal pri izbiri pravega duhovnega odmika med letošnjimi počitnicami. Naj bo poletje tudi duhovno bogato in prijetno.

- Poročili se bodo:

ženin Robert Krapše in nevesta Monika Potočnik, oba bivata Pečke 70.

* ženin Kristijan Soršak in nevesta Sara Nešič, oba bivata Žolgarjeva 20. Čestitamo!

Lokacija: