Preskoči na vsebino


- Od prvega septembra dalje bodo vse svete maše ob delavnikih in v soboto v župnijski cerkvi.

- Pred nami je prvi četrtek, prvi petek in prva sobota v mesecu z ustreznimi pobožnostmi. Lepo vabljeni k svetim mašam.

- Na prvi petek bo g. župnik obiskoval bolne in ostarele po domovih.

- Prihodnja nedelja je prva v mesecu, zato bodo nabirke pri svetih mašah namenjene obnovi dvorane Slomškovega doma. Hvala za vsak vaš dar!

- Prihodnjo nedeljo lepo vabljeni na Devino, kjer bo ob 15.00 sveta maša.

- Slovenski škofje so na 130. redni seji Slovenske škofovske konference, ki je bila 9. maja 2022 v Ljubljani, potrdili štolnine in darove, ki začnejo veljati v vseh škofijah s 1. septembrom 2022. Tako bo dar za sveto mašo znašal 23,00 €.

- Mašne namene za leto 2023 sprejemamo od novembra dalje.

- Novo katehetsko leto bomo začeli v ponedeljek, 12. septembra. Urnik bo od 29. avgusta dalje na spletni strani župnije, na oglasnih deskah in v župnijski pisarni. Na spletni strani župnije pa bo tudi katehetsko pismo staršem in veroučencem.

- Škofijski molitveni dan za duhovne poklice bo na Ptujski Gori v soboto, 10. 9., od 8.30 dalje (molitvena ura, pete litanije in ob 10.00 sveta maša). Lepo vabljeni!

- Vseslovensko srečanje mladih v Stični bo v soboto, 17. 9. Mladi, lepo vabljeni. Prijavite se v župnijski pisarni do nedelje, 10. septembra.

- Poročila se bosta: ženin Tilen Ambrož,  biva Aleševčeva, Ljubljana; in nevesta Vita Levart, biva Ul. dr. Jagodiča, Slovenska Bistrica. Čestitamo!

Lokacija: