Preskoči na vsebino


- V tem tednu smo začeli z novim  katehetskim letom. Urnik je na spletni strani župnije, na oglasnih deskah in v župnijski pisarni. Na spletni strani župnije pa je tudi katehetsko pismo staršem in veroučencem.

Veroučenci naj k verouku prinesejo izpolnjeno prijavnico ter denar za veroučni prispevek (dar katehetom, ogrevanje, elektrika …) in učbenike.

- Dragi otrok! Si bil/a letos na oratoriju? Rad/a poješ, se igraš, spoznavaš nove prijatelje, ustvarjaš, preizkušaš nove zanimive stvari, spoznavaš življenje svetnikov, … Če si na kaj od tega odgovoril DA; te vabimo na srečanje Frančiškovih otrok, ki bo vsak petek ob 17:00 v veroučni učilnici. S srečanji začnemo 23.9. Več informacij dobiš pri svojem katehetu. Lepo vabljeni!

- Prihodnja nedelja je kvatrna. Pri sv. mašah bo vaš dar namenjen za naše semeniščnike in bogoslovce.

- Letos, 24. septembra 2022, bo minilo 160 let, odkar je bl. škof A. M. Slomšek sklenil svoje bogato zemeljsko življenje. Tisti, ki so bili ob njegovi smrtni postelji, so že takrat zaslutili, da pravzaprav ni šlo za konec, ampak za začetek nekega novega, polnega življenja, v Božjem objemu.

Zato vabljeni, da se v čim večjem številu udeležite osrednje slovesnosti letošnje Slomškove nedelje, ki jo bomo obhajali v nedeljo, 25. septembra 2022, v mariborski stolnici. Ob 15.00 bo molitvena ura, ob 16.00 pa somaševanje navzočih škofov in duhovnikov.

- Mašne namene za leto 2023 sprejemamo od novembra dalje. Hvala za razumevanje.

Lokacija: